Onderhoudsconcepten

Ferroli producten zijn ontwikkeld voor de toekomst. Om een lange levensduur te kunnen garanderen, monitoren we continu onze producten in het veld. Zo kunnen we onze prestaties achterhalen en worden in goed overleg aandachtspunten vertaald naar praktische oplossingen.

Onderhoud volgens de Ferroli voorschriften is van groot belang voor de prestaties en de uiteindelijke onderhoudskosten. Om ervoor te zorgen dat onderhoudsbedrijven de fabrikantvoorschriften goed volgen en weten welke technologische veranderingen er zijn doorgevoerd, moeten beide partijen goed op elkaar zijn ingespeeld.

‘Partner in Maintenance'
Een intensieve samenwerking tussen Ferroli Nederland en verscheidene brancheverenigingen (Uneto-VNI, VFK, VSE, VLA) heeft geleid tot de opzet van het ‘Partner in Maintenance' programma, afgekort (PIM). Simpel gezegd geeft Ferroli Nederland een voordeel op preventief te vervangen componenten tijdens afgesproken onderhoudsbeurten. In ruil daarvoor krijgt Ferroli Nederland statistieken en inzicht in de performance van zijn producten.

Ferroli Nederland is ervan overtuigd dat dynamisch preventief handelen, op uit te voeren werkzaamheden, een positief effect heeft op de kwaliteit en prestaties van zijn producten. Omgekeerd levert het een kostenbesparing op voor het onderhoudsbedrijf en vergroot het de bedrijfszekerheid van de opdrachtgever.