Praktijktrainingen

Naast een uitgebreid productassortiment en het verstrekken van technisch projectadvies, faciliteert Ferroli Nederland ook bij het aanbieden van technische praktijktraingen.  Ferroli Nederland produceert al meer dan een halve eeuw cv-ketels voor de projectmatige markt en wil deze kennis voor beheer en onderhoud graag met u delen.

Het spreekt namelijk voor zich dat gedegen onderhoud, de kwaliteit en prestaties van onze producten vergroot.  Dat zorgt uiteindelijk niet alleen voor tevreden klanten en opdrachtgevers. Ook u kunt hier uw voordeel mee doen. In de afgelopen jaren heeft Ferroli Nederland al meer dan 10.000 installateurs en servicemonteurs mogen ontvangen tijdens haar producttrainingen. De mix van onze gespecialiseerde kennis en de gebundelde ervaring van al onze bezoekers, heeft ervoor gezorgd dat elke cursus rechtstreeks bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Bekijk ons cursusaanbod
Wilt u meer te weten komen over ons opleidingsprogramma bekijk dan eens ons cursusaanbod of ga naar onze YouTubepagina voor video's met uitleg over onze toestellen.