Zonlichtprojecten

Ferroli Nederland is al bijna een kwart eeuw actief in het bedenken en aanbieden van zonlichtsystemen voor de projectmatige markt. Als één van de eerste bedrijven in Nederland, hebben wij in 1990 ons zonlichtsysteem, de AquaSol, geintroduceerd. Door onze nauwe betrokkenheid bij het productieproces, hebben we het product de afgelopen 20 jaar kunnen perfectioneren en het rendement verder kunnen optimaliseren. Dit heeft ertoe geleid dat het AquaSol 4 zonlichtsysteem door Senter Novem is aangewezen als het systeem met de hoogste opbrengst (5,4 GJ) en mede hierdoor ook de hoogste subsidie. 

De focus van Ferroli Nederland ligt niet alleen op grond gebonden woningen. Dankzij nieuwe toepassing, waaronder het Individueel Hoogbouw Vat, hebben we het zonlichtsysteem ook geschikt kunnen maken voor hoogbouwprojecten.

Naast individuele zonlichtsystemen voor de projectmatige markt, ontwikkelt Ferroli Nederland ook groot zonlichtsystemen voor de projectmatige markt alsmede de industriele- en de utiliteitsmarkt.  Hieronder treft u een overzicht van een aantal aansprekende projecten die wij door de jaren heen hebben gerealiseerd.

 

1. Wateringseveld - Wateringen 

2. Sleephellingstraat - Rotterdam 

3. Urban Villa - Amstelveen 

4. Zonnegolven - Boxtel 

5. Schuttersweg - Zevenbergen 

6. Brandaris - Zaandam