Rookgasafvoerprojecten

Ferroli Nederland heeft al meer dan een halve eeuw ervaring in het bedenken en produceren van cv-ketels. Een belangrijk onderdeel hiervan is de vervanging van VR-ketels voor nieuwe HR-ketels en het toepassen van balansventilatie.  Hierbij is specifieke kennis vereist over de dimensionering van een woning of gebouw.

Op het dak komen namelijk diverse uitmondingen uit, zoals rioolontspanningsleiding, ventilatie-afvoer en rookgasafvoer. Bij bijvoorbeeld gebalanceerde ventilatie wordt er buitenlucht aangezogen welke niet vervuild mag zijn. Een juiste locatie van de buitenluchtaanzuig ten opzichte van de afvoeren is dus van essentieel belang.

Ferroli Nederland bedenkt en initieert in samenwerking met diverse partijen speciale constructies, waardoor er altijd schone lucht kan worden aangezogen en zelfs in complexen met kleine schachten HR-ketels kunnen worden toegepast. Daarnaast inspecteert Ferroli Nederland ook op locatie bestaande rookgasafvoersystemen en geeft advies over onderhoud en beheer.

 

1. De Bellefleur - Rotterdam 

2. De Peperclip - Rotterdam 

3. Stadhart - Zoetermeer 

4. Strijkijzer - Den Haag  

5. Witte Anna - Den Haag

6. Katendrechtsehof - Rotterdam