Installatie

  1. Installeert Ferroli Nederland ook zelf cv-ketels en overige producten? Ferroli Nederland is een verkoop en service organisatie maar installeert zelf niet. Wij geven wel technisch advies en ondersteunen opdrachtgevers bij het zoeken naar een juiste installateur.
  2. Kan Ferroli Nederland ook een betrouwbare partij aandragen voor de installatie? Ferroli Nederland heeft in de afgelopen jaren een groot bestand met loyale servicepartners opgebouwd waaruit u kunt kiezen. Vele van deze partijen hebben ook een producttraining bij ons gevolgd. De uiteindelijke keuze is echter aan uzelf. Belangrijke richtlijnen waarop u zelf kunt letten is dat het desbtreffende bedrijf wel onderdeel uitmaakt van een brancheorganisatie zoals Uneto VNI.
  3. Hoe kunnen we controleren dat de installatie volgens de voorschriften van de fabrikant zijn uitgevoerd? In onze uitgebreide handleiding staat duidelijk vermeld waaraan onze installatie moet voldoen en hoe een installatie moet worden onderhouden. Wij vertrouwen erop dat de installateur de richtlijnen van de fabrikant volgt. In het voortraject biedt Ferroli veelal vrijblijvend advies over de juiste installatie met het optimale rendement afhankelijk van de woning.
  4. Waar kan ik de nieuwste richtlijnen lezen voor de installatie? Op onze website vind u onder technische documenten altijd de meest recente handleidingen en installatievoorschriften terug. Ga hiervoor naar ons Downloadcenter.